Παρασκεύη 21 Σεπτέμβριου 2018

Eρέτρια

<<Διεθνής συνάντηση ποδοσφαίρου στην Ερετρια >>

 

Με σύντομο χαιρετισμό και ομιλία από την Δήμαρχο Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ξεκίνησε η τελετή λήξης της  ετήσιας ποδοσφαιρικής συνάντησης ΄΄ Ιnternational 5×5 Outdoor Tournament΄΄ που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ερέτριας από τις 8 έως 12 Μαΐου 2018.

19 Ομάδες ποδοσφαίρου από 16 χώρες αγωνίσθηκαν  και έπαιξαν ποδοσφαιρικά παιχνίδια, σε γήπεδο 5χ5, διοργάνωση που πραγματοποιείτε σε ετήσια βάση.

Η  Ερέτρια επιλέχτηκε  για το2018 λόγω των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων

Ο Δήμος Ερέτριας μέσω του Νομικού του Προσώπου,  ΄΄Δαφνηφόρος Απόλλων,΄΄ διέθεσε τα γήπεδα ποδοσφαίρου και στήριξε τη διοργάνωση με το απαραίτητο προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα, καλύπτοντας τις ανάγκες των αγώνων.

Σημαντική ήταν και η συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας ΄΄FETES CLUB΄΄  και επίσης εθελοντικής ομάδας από το Αλιβέρι και η συνεισφορά τους ως πιστοποιημένες ομάδες διάσωσης.

Συνολικά 500 άτομα διέμειναν σε ξενοδοχεία της Ερέτριας, με οικονομικό όφελος για την τοπική κοινωνία, προσθέτοντας και αξία με την προβολή και την δημοσιότητα που έτυχε η διοργάνωση σε διεθνές επίπεδο  με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα με την εκτενή τους αναφορά για την Ερέτρια και τον Δήμο συνολικά.

Κλείνοντας την ομιλία της η Δήμαρχος Ερέτριας ευχαρίστησε τους διοργανωτές και συμμετέχοντες, που επέλεξαν την Ερέτρια εφέτος, τονίζοντας πόσο σημαντικές είναι αυτές οι δράσεις, που μέσω του αθλητισμού, εκτός από τα  ευεργετικά οφέλη για την σωματική και ψυχική υγεία, ενώνουν ανθρώπους και λαούς αναβαθμίζοντας τις κοινωνίες προωθώντας πανανθρώπινες αξίες.

Ευχήθηκε, τέλος καλή επιστροφή στις χώρες του και  την επιθυμία να επανέλθουν σαν επισκέπτες και φίλοι του Δήμου  Ερέτριας.

 

 

    

Print Friendly, PDF & Email