Δευτέρα 18 Φεβρουάριου 2019

΄΄AKROPOLIS JET RAID 2018΄΄, διεθνής αγώνας JET SKI.

Τρίτη 5 Ιουνίου

Στις 9.30 π.μ. ξεκινά η πρώτη αγωνιστική ενότητα, το Gran Prix Ευβοικού από την παραλία Μαρκοπούλου  Ωρωπού προς την Χαλκίδα, Νέα Αρτάκη, Ερέτρια. 

Τα πληρώματα στην πρώτη αγωνιστική διαδρομή, θα διασχίσουν τα νερά του Ευβοικού μέχρι τη νέα Γέφυρα της Χαλκίδας. Από το σημείο αυτό θα διαπ΄΄ευσουν με χαμηλή ταχύτητα σε μορφή παρέλασης (10.30 περίπου) όλο το μήκος της παραλίας Χαλκίδος προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα σχηματισμών μέχρι τη Νέα Αρτάκη.

Τα πληρώματα θα αναμετρηθούν στη δεύτερη αγωνιστική διαδρομή, επιστρέφοντας στη νέα γέυρα Χαλκλίδας μέχρι το Θαλάσσιο χώρο της Ερέτριας, όπου σε προκαθορισμένο σημείο το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ερέτριας θα τους υποδεχθεί,(Eκτιμώμενος χρόνος άφιξης  13.00 –  13.30) και θα προσφέρει στους αγωνιζόμενους στους διοργανωτές και στην ομάδα υποστήριξης αναψυκτικά και εδέσματα.

Τέλος μετά τη μεσημεριανή ανάπαυση στο χώρο, θα ακολουθήσει η τελευταία αγωνιστική διαδρομή, προς την παραλία Μαρκοπούλου και ο τερματισμός.

Ακολουθεί τις επόμενες ημέρες, (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή ) το αγωνιστικό πρόγραμμα με διαδρομές σε Νησιά του Αιγαίου με κορύφωση του αγώνα και τερματισμό  το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Ωρωπό. 

  

Η καλλιέργεια των αγώνων στους Δήμους και τις Κοινότητες των εκάστοτε περιοχών που πραγματοποιούνται οι αγώνες συντελεί στην πρόοδο της Αθλητικής Παιδείας και του “ευ αγωνίζεσθε” της νεολαίας. Όραμα του  Πανελλήνιου Ομίλου Jet Sport είναι η Πανελλαδική εξάπλωση του σπορ και η ασφαλή χρήση των personal watercraft από τους αναβάτες κάθε φύλου και ηλικίας.Ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association) σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid διοργανώνει τη διεξαγωγή ενός διεθνούς αγώνα JET SKI, τύπου ανοιχτής θαλάσσης για ογδοη συνεχή χρονιά  στη χώρα μας και στην ιστορία του θεσμού στην Ευρώπη.  Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης που πρόκειται να δώσει μεγάλη διάσταση στον Ελληνικό ναυταθλητισμό και τουρισμό.

Αναγνώστηκε 197 φορές

Print Friendly, PDF & Email