Τρίτη 20 Φεβρουάριου 2018

Eρέτρια

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων στο Πλαίσιο Λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για το Εκπαιδευτικό Έτος 2014-2015

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων στο Πλαίσιο Λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για το Εκπαιδευτικό Έτος 2014-2015

 

Ο ΔΗΜΟΣ  ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Ερέτριας  παρακαλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα. Προγράμματα θα υλοποιούνται καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και θα γίνονται δεκτές αιτήσεις μέχρι τον Ιούνιο του 2015 που ολοκληρώνεται το εκπαιδευτικό έτος

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δύναται να υλοποιηθούν παρατίθενται στο παράρτημα της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έως δύο (2) εκπαιδευτικά προγράμματα με σειρά προτεραιότητας. Η υλοποίηση των τμημάτων που θα προκύψουν θα ξεκινήσει άμεσα κατόπιν της επεξεργασίας των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και της επάρκειας σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η  αίτηση υποβάλλεται με  τους ακόλουθους τρόπους :

  • Αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kdvm907@gmail.com  είτε
  • Παραδίδεται ιδιοχείρως στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» Δήμου Ερέτριας,  Τιμοκράτους Φανοκλέους 1, (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Ερέτριας) Τηλ. 22290 60605 – 22290 60630)

Η αίτηση (συνοδευόμενη από το παράρτημα) θα είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα www.dafniforosapollon.gr & www.eretria.gr και σε έντυπη μορφή στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», στα Δημοτικά διαμερίσματα και στα ΚΕΠ του Δήμου).

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν στο πρώην Δημοτικό Σχολείο   Άνω Βάθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Χουλιάρα Βασίλειο και στην κα. Ταυρή Χριστίνα στα τηλέφωνα 22290 60605 και 22290 60630.

Η Δήμαρχος Ερέτριας

Αμφιτρίτη Αλημπατέ

Αναγνώστηκε 706 φορές

Print Friendly, PDF & Email