Δευτέρα 18 Φεβρουάριου 2019

Αναζήτηση εθελοντών για δράση

 
Αγαπητοί μας φίλοι,
Και φέτος η βιβλιοθήκη μας θα συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος με θέμα : ΓΙΝΕ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
140 Βιβλιοθήκες από όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της Εκστρατείας, θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες, με σκοπό την προώθηση της Ανάγνωσης και του ρόλου των βιβλιοθηκών στις τοπικές κοινωνίες.
Παράλληλα η Βιβλιοθήκη μας θα συμμετέχει και στο πρόγραμμα δράσεων με τίτλο «Συλλέγω Εμπειρίες», 2-8 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος»Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» . Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες για τα παιδιά.
Όσοι ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε και να διασκεδάσετε δημιουργώντας και επικοινωνώντας με τα παιδιά, μπορείτε να έρθετε από τη βιβλιοθήκη και να συμπληρώσετε την «Αίτηση Εθελοντή», ή να έρθετε απ΄ευθείας στη Συντονιστική Συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ στο χώρο της βιβλιοθήκης, ώστε να γνωρίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό που θα πλαισιώσει αυτή μας την προσπάθεια.
Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες. Αρκεί η διάθεση καθώς και η αγάπη για το παιδί και το βιβλίο!
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 με 3:00
& κάθε Πέμπτη απόγευμα 5:00 με 7:00

Αναγνώστηκε 372 φορές

Print Friendly, PDF & Email