Πέμπτη 21 Φεβρουάριου 2019

Βράβευση μαθητών παιχνιδιού ανακύκλωσης

Την Παρασκευή 20 Φλεβάρη 2015 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η βράβευση των νικητών του παιχνιδιού ανακύκλωσης περιόδου Σεπτεμβρίου 2014 έως Φεβρουάριο 2015,παρουσία της δημάρχου κ. Αμφιτρίτης Αλημπατέ, του  προέδρου της σχολικής επιτροπής  κ. Μίγγου  Δημητρίου και της προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Σαράπη Ζωής.

    Το παιχνίδι  είναι μέρος των δράσεων του προγράμματος «Ανακύκλωση-κομποστοποίηση» που πραγματοποιείται στο σχολείο στα πλαίσια των σχολικών δραστηριοτήτων στην ευέλικτη ζώνη με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου.

    Σκοπός του παιχνιδιού είναι η παροχή επί πλέον  κινήτρου  στους μαθητές για τη συμμετοχή τους στη δράση της ανακύκλωσης με τη συλλογή πόντων που κερδίζουν ανάλογα με τη συμμετοχή τους.

   Στόχος η ευαισθητοποίηση των μαθητών και των γονέων τους στη δράση της ανακύκλωσης ,η καθαριότητα του σχολικού περιβάλλοντος, η μείωση των απορριμμάτων, η εξοικονόμηση πρώτων υλών και η προστασία γενικά του περιβάλλοντος.

    Μεγάλος νικητής του παιχνιδιού  αναδείχτηκε  ο μαθητής της  Ε τάξης   Κιάκης  Λευτέρης που κέρδισε το ποδήλατο προσφορά του Δήμου Ερέτριας.

 Νικητές τμημάτων αναδείχτηκαν οι μαθητές:

Α΄τάξη  Ανυφαντή Νεφέλη

Γ΄τάξη  Θεοδώρου Έλενα

Δ΄τάξη  Παρλαμέντη Δήμητρα

Ε΄τάξη  Τάργου Μαριαλένα

ΣΤ΄1 τάξη Μαλούτα Χριστίνα

ΣΤ΄2 τάξη Ράβιντερ Ρόχαν

τα δωράκια στους νικητές πρόσφερε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Αναγνώστηκε 476 φορές

Print Friendly, PDF & Email