Σαββάτο 20 Οκτώβριου 2018

Eρέτρια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ

 

Σε εφαρμογή της 1332/93570/23.08.2016 (ΦΕΚ Β’ 2848//07.09.2016) απόφασης Αναπληρωτή Υπουργού Αγρ. Ανάπτυξης και Τροφίμων όπως ισχύει και μετά την κύρωση των καταστάσεων κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων  κατανέμεται έκταση βοσκήσιμης γαίας .

 

Στη σελίδα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   μπορείτε να δείτε τα συγκεντρωτικά στοιχεία των επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών που σας έχουν κατανεμηθεί στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το έτος 2016 , 2017  καθώς και την βεβαιωμένη οφειλή  με την εισαγωγή των έξι (6) τελευταίων ψηφίων του Α.Φ.Μ. σας   .

 

   Ο Δήμος Ερέτριας σας γνωρίζει  ότι ΟΥΔΕΜΙΑ  ευθύνη έχει για κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016 , 2017.

 

  Ο Δήμος Ερέτριας σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία , προέβη σε σχετικές ενέργειες ως όφειλε και σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία , για βοσκήσιμες γαίες που  κατανεμήθηκαν εντός του Δήμου μας και αφορούσαν τους κτηνοτρόφους  μας ή ακόμα κτηνοτρόφους από την υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια .

 

                                                     Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

                                                                                        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΓΓΟΣ

 

 

Ακολούθως παραθέτουμε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για σχετική ενημέρωση .

 

 

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

 

                                                                     Λαμία,    29η    Δεκεμβρίου  2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μέχρι 16 Φεβρουαρίου 2018 παρατείνεται η πληρωμή του μισθώματος των βοσκήσιμων γαιών

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την διαδικασία είσπραξης μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών, εξέδωσε τροποποίηση της υπ’ αριθ. 1332/93570/23-08-2016, (Β΄ 2848) Διαδικασία μίσθωσης βοσκήσιμων γαιών, συγκρότηση και λειτουργία επιτροπών ελέγχου χωροταξικής ορθότητας της κατανομής δικαιωμάτων χρήσης της βοσκής, κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι την έγκριση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης” απόφασής του.

Με την τροποποίηση της παραπάνω απόφασης παρατείνεται  η πληρωμή των μισθωμάτων μέχρι 16 Φεβρουαρίου του 2018 και καθιστά συναρμόδιες στην διαδικασία για την έγκαιρη είσπραξη των μισθωμάτων και τις Περιφέρειες και ιδιαίτερα διασφαλίζει τους κτηνοτρόφους από καθυστερήσεις πληρωμών που δεν οφείλονται σε δική τους υπαιτιότητα, με στόχο να αποτραπεί η ταλαιπωρία των κτηνοτρόφων σε όλη την επικράτεια.

 

                        Ο Αντιπεριφερειάρχης Α.Ο.Κ

                           Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος

 

 

Αναγνώστηκε 129 φορές

Print Friendly, PDF & Email