Δευτέρα 19 Φεβρουάριου 2018

Eρέτρια

Δηλητηρίαση – Δολοφονία Σκύλου στην Ερέτρια

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας ενός σκύλου στην πόλη μας.

Η απάνθρωπη αυτή ενέργεια της δηλητηρίασης του άτυχου ζώου, μας θλίβει βαθύτατα, μας προβληματίζει και την καταδικάζουμε απερίφραστα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, το συγκεκριμένο ζώο ήταν από τα πρώτα αδέσποτα που είχε περάσει από την διαδικασία περισυλλογής, περίθαλψης και σήμανσης με ειδικό κολάρο στο οποίο υπάρχει η ένδειξη «Δήμος Ερέτριας». Είχε επανενταχτεί στο φυσικό του περιβάλλον, μέσα από πρόγραμμα που έχει εφαρμόσει, στην προκειμένη περίπτωση, η Δημοτική Αρχή σε αγαστή συνεργασία με την πολύ δραστήρια φιλοζωική οργάνωση «Αργός», της οποίας οι άνθρωποι πραγματικά υπερβάλλοντας εαυτούς κάνουν τα πάντα για τους μικρούς μας φίλους.

Καλούμε λοιπόν όλους να καταδικάσουν τέτοια περιστατικά βασανισμού και εξόντωσης των ζώων και να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Ερωτηματικά τέλος εγείρονται για την χρονική συγκυρία του συμβάντος, αφού για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το χρονίζον πρόβλημα των αδέσποτων ζώων με συντονισμένες δράσεις Δημοτικής Αρχής και Φορέων.

Δηλητηρίαση - Δολοφονία Αδέσποτου Σκύλου

Αναγνώστηκε 401 φορές

Print Friendly, PDF & Email