Παρασκεύη 21 Σεπτέμβριου 2018

Eρέτρια

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Best City Awards 2017

Στο Βάθρο της Νίκης οι Καλύτερες Πόλεις της Ελλάδας.

Μεγάλη Τιμή για το Δήμο Ερέτριας.

Μετά από πρόταση του Τμήματος Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, ο Δήμος μας έθεσε υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του στα Best City Awards 2017 για την επιβράβευση Καινοτομία και Ποιότητα Ζωής στις Πόλεις.

Κατέκτησε 2 βραβεία:

1) Bronze Βραβείο

Στην κατηγορία «ΤΠΕ & Διακυβέρνηση/ ICT & Governance», η οποία περιλαμβάνει έργα για την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών με την προσφορά υπηρεσιών από τη δημόσια διοίκηση:

Ηλεκτρονική Παρακολούθηση Πορείας Εγγράφων στις Υπηρεσίες του Δήμου.

2) Silver Βραβείο

Στην κατηγορία «Διαχείριση Υδάτινων Πόρων/ Water Management»

On line Σύστημα Παρακολούθησης Πιθανών Διαρροών Νερού στο Δίκτυο Ύδρευσης (ΔΕΥΑ Ερέτριας)

Η επίσημη ανακοίνωση των νικητών και η τελετή απονομής των βραβείων Best City Awards 2017 πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 στις 19:00 στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ενώπιον όλων των Δημάρχων από όλη τη χώρα, στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, περιφερειών, συμβούλων, δημοσιογράφων, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων κλπ.

Τα βραβεία λειτουργούν όχι μόνο ως μέσο αναγνώρισης και περαιτέρω ενθάρρυνσης των Δήμων που διακρίνονται, αλλά και ως πηγή παραδειγματισμού και έμπνευσης για ανάληψη ανάλογων πρακτικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Δήμος Ερέτριας συνεχίζει να αγωνίζεται και να κατακτά προς όφελος των δημοτών, με σκοπό την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη.

Αναγνώστηκε 228 φορές

Print Friendly, PDF & Email