Δευτέρα 18 Φεβρουάριου 2019

Εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Ερέτριας

 
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

   

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

 

 

 

Ο ΔΗΜΟΣ  ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Ερέτριας

το χρονικό διάστημα Απρίλιος-Ιούνιος 2015

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Ερέτριας παρακαλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους το συντομότερο δυνατό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δύναται να υλοποιηθούν παρατίθενται στο παράρτημα της αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν έως δύο (2) εκπαιδευτικά προγράμματα με σειρά προτεραιότητας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα υλοποιηθούν ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων και τον τόπο διαμονής των ενδιαφερόμενων, σε εκπαιδευτικούς χώρους, στα κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ολοκληρώνονται στις 30/06/2015.

 

Η  αίτηση μπορεί να υποβληθεί με  τους ακόλουθους τρόπους:

  • αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση kdvm907@gmail.com  είτε
    • παραδίδεται ιδιοχείρως στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» Δήμου Ερέτριας,  Τιμοκράτους Φανοκλέους 1, (Κτίριο Παιδικού Σταθμού Ερέτριας) Τηλ. 22290 60605 – 22290 60630).

 

Η αίτηση (συνοδευόμενη από το παράρτημα) είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή στις ιστοσελίδες www.dafniforosapollon.grwww.eretria.gr και σε έντυπη μορφή στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», στα Δημοτικά διαμερίσματα και στα ΚΕΠ του Δήμου Ερέτριας).

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης του ΚΔΒΜ Δήμου Ερέτριας κ. Ευάγγελο Ι. Χαϊνά στα σταθερά τηλέφωνα: 22290 60605 και 22290 60630 καθώς και στο κινητό τηλέφωνο: 6978002216, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

 

Η Δήμαρχος Ερέτριας

Αμφιτρίτη Αλημπατέ

 

 Αίτηση

Αναγνώστηκε 886 φορές

Print Friendly, PDF & Email