Σαββάτο 20 Οκτώβριου 2018

Eρέτρια

Επίσκεψη του Βουλευτού Ευβοίας Α. Πρατσόλη στο Δήμο Ερέτριας.

Tην Τετάρτη 27 Απριλίου ο Βουλευτής Ευβοίας  Αν. Πρατσόλης επισκέφτηκε το Δήμο Ερέτριας σε σύσκεψη  ενημέρωσης  για θέματα υποδομών και καθημερινότητας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν:

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Μ.Γιακουβάκης , ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής κ.Ι. Λάμπρου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχ.επιτροπής κ.Σ.Σταματούκος ,ο  Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, κ.  Ν. Μυτακίδης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Ερέτριας κ. Γ. Σαράπης και  Ν. Αρβανίτης,οι οποίοι ανέπτυξαν  τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους.

Κυριάρχησαν τα ζητήματα :

1) Ανάγκη  Αμεσης  αποκατάστασης  προβλημάτων και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων στην Αμάρυνθο και στην Ερέτρια. Εδώ να σημειώσουμε την δέσμευση του Βουλευτού για την διάθεση ικανού χρηματικού ποσού για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκων .

2) Επίσπευση των ενεργειών για την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των εγκαταστάσεων του Νησιού των Ονείρων, προκειμένου να αξιοποιηθή άμεσα.

3) Συντήρηση και βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων στην Αμάρυνθο και στην Ερέτρια.

Τελειώνοντας την συνάντηση οι αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου Ερέτριας ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας, μεταφέροντας επίσης και τις ευχαριστίες αλλά και την εκτίμηση της Δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατέ,η οποία  απουσίαζε σε προγραμματισμένο συμβούλιο για την διαχείρηση των απορριμμάτων ( ΦοΣΔΑ) στη Χαλκίδα.

Αναγνώστηκε 363 φορές

Print Friendly, PDF & Email