Κυριακή 23 Σεπτέμβριου 2018

Eρέτρια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Κα ΑΛΗΜΠΑΤΕ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Διεύθυνση: Αρχαίου Θεάτρου

Τηλ.22290-64700
Fax:22290-61490
Email: mail@gym-eretr.eyv.sch.gr

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Κα ΑΛΗΜΠΑΤΕ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Αξιότιμη κα Δήμαρχε,

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ερέτριας κ. Καραμπατσώλη Άννα, η Project Leader του προγράμματος Erasmus+ KA2 κ. Μαζή Βασιλική και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Ερέτριας, θα θέλαμε να  εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο σε εσάς προσωπικά, όσο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την έμπρακτη στήριξη που γενναιόδωρα μας προσφέρατε, καθώς και για την αποφασιστική σας συμβολή  στην επιτυχή υλοποίηση της συνάντησης των εκπαιδευτικών (Project Leaders) των χωρών – εταίρων (Γερμανία, Ιταλία, Ισλανδία, Ισπανία, Φιλανδία) στα πλαίσια των εργασιών του προγράμματος Erasmus+ KA2, με θέμα “Artventures: «In search of common roots and perspectives», που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας.

Η σταθερή υποστήριξη που έχετε επιδείξει κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πρόσφερε στους μαθητές μας αλλά και στους αντιπροσώπους των χωρών εταίρων που επισκέφτηκαν το σχολείο μας, ένα αίσθημα άψογης φιλοξενίας, μια εικόνα προόδου και αισιοδοξίας μιας Ελλάδας που παρά την οικονομική κρίση, είναι προσανατολισμένη στο μέλλον.    

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην αξιόλογη και αξιέπαινη προσφορά σας. Προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά.

                                    Με εκτίμηση,

           

Η Δ/ντρια του

Γυμνασίου Ερέτριας

Η Project Leader

Erasmus+ KA2

Ο Σύλλογος διδασκόντων
     
Καραμπατσώλη Άννα Μαζή Βασιλική  

Αναγνώστηκε 138 φορές

Print Friendly, PDF & Email