Κυριακή 17 Φεβρουάριου 2019

Ο δήμαρχος Ερέτριας συνεχάρη το μαθητή του Γυμνασίου Γυμνού που συμμετείχε στην παρέλαση των Σαλαμινομάχων πολεων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σαλαμίνια 2013»

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, με τον μαθητή Βασίλη Μιχελή και το διευθυντή του Γυμνασίου Γυμνού κ. κ. Μιχάλη Τσιάκκιρο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/10/13

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον μαθητή του Γυμνασίου Γυμνού Βασίλη Μιχελή, που συμμετείχε, κρατώντας τη σημαία του Δήμου μας, στην παρέλαση των  Σαλαμινομάχων πόλεων, με την οποία άνοιξαν οι εκδηλώσεις «Σαλαμίνια 2013» που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Βασίλης Μιχελής ήταν ο νικητής του διαγωνισμού ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε την Άνοιξη του 2013 στα σχολεία του Δήμου Ερέτριας με θέμα τη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» και φιλοξενήθηκε με τους γονείς τουστη Σαλαμίνα, κατά τη διάρκεια των ομώνυμων εκδηλώσεων, με δαπάνες του Δήμου Σαλαμίνας.

Το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα εκπροσώπησε στα «Σαλαμίνια 2013» ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Διονυσόπουλος.

Ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Διονυσόπουλος, εκπροσώπησε το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, στα «Σαλαμίνια 2013» που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερέτριας www.eretria.gr , και στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου Γυμνού  http://gymnasiogymnoy.weebly.com/sigmachiomicronlambdaiotakappaomicron-epsilontauomicronsigma-2013-20141.html

Στο youtube μπορείτε να αναζητήσετε σχετικό βίντεο από την παρέλαση (περίπου στο 1.20’’ φαίνεται ο μαθητής του Γυμνασίου Γυμνού που παρελαύνει κρατώντας τη σημαία του Δήμου Ερέτριας) http://www.youtube.com/watch?v=Zau4b_wRY2U#t=106

Αναγνώστηκε 826 φορές

Print Friendly, PDF & Email