Σαββάτο 20 Οκτώβριου 2018

Eρέτρια

Στο Δήμο Ερέτριας, κλιμάκιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος υπό τον Αντιπεριφειάρχη Ευβοίας κ. Φανη Σπανο.

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος αποτελούμενο απο τον Αντιπεριφειάρχη Ευβοίας , κ. Φάνη Σπανό , τον Αντιπεριφειάρχη Υγείας , κ. Δ. Αργύρη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους , κ. Μ. Παπαναστασίου , κ. Δ. Βουρδάνο και Ηλ. Μπουρμά υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Ερέτριας η Δήμαρχος μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Μίγγο . Στη συνάντηση παρεύρεθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος , κ. Ν. Φατούσης.
Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε το καλωσόρισμα της Δημάρχου στην περιοδεία που πραγματοποίησαν τα στελέχη της Περιφέρειας στο Δήμο Ερέτριας για να συζητήσουν με τους δημότες , να αφουγκραστούν , να ακούσουν προβλήματα , να θέσουν προτεραιότητες ,να ενημερώσουν για τα έργα , τα οποία εκτελούνται ή έχουν χρηματοδοτηθεί και δρομολογηθεί στο Δήμο Ερέτριας σε συνεργασία με την Περιφέρεια και να θέσουν νέους στόχους .
Στη συζήτηση , που αναπτύχθηκε,το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό , απαριθμήθηκαν τα έργα , εντοπίστηκε απο όλους η σημασία της ωριμότητας των προτάσεων για τη χρηματοδότηση έργων , καθώς και η σημασία που έχει για τις τοπικές κοινωνίες η καλή συνεργασία ανάμεσα στους 2 βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης , όπως συμβαίνει με το Δήμο Ερέτριας.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τα στελέχη της Περιφέρειας για την έμπρακτη αγάπη προς το Δήμο Ερέτριας και τους δημότες.
Τέλος , συνεχάρη θερμά το . Φάνη Σπανό και τους συνεργάτες του για την ευαισθησία προς τους δημότες και το άνοιγμα τους στην κοινωνία , μέσω των επισκέψεων τους σε όλο το Δήμο και τις συναντήσεις με τους φορείς !

Αναγνώστηκε 213 φορές

Print Friendly, PDF & Email