Πέμπτη 18 Ιανουάριου 2018

Eρέτρια

Τα παιδιά ξεφάντωσαν στην Πασχαλινή παιδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Ερέτρια

Oρισμένα σημεία από τον απολογισμό του pamebolta.gr για την Πασχαλινή παιδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Ερέτρια:

«Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2013 μια Πασχαλινή έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους στη κεντρική πλατεία της Ερέτριας.

Η πλατεία είχε μεταμορφωθεί στο πασχαλινό εργαστήρι του «Λαγού του Πάσχα». Τα παιδάκια έφτιαξαν όμορφες καρτούλες, πασχαλινά στολίδια και λαγουδάκια για να διακοσμήσουν τα σπίτια τους. Αυγουλάκια, κοτοπουλάκια και οι πασχαλινοί ήρωες του Disney ζωντάνεψαν χάρη στις ζωγραφιές των παιδιών.

Αναπάντεχα μέσα από την παιδική χαρά ξεπρόβαλε η Λούση, η Καμηλοπάρδαλη και οι μικροί μας φίλοι έτρεξαν να την υποδεχθούν. Η Λούση άρχισε να παίζει με τα παιδιά, να βγάζει φωτογραφίες και να βλέπει τις όμορφες δημιουργίες τους. Ξαφνικά εμφανίστηκε ο Πέπε η Μαϊμού με παιχνιδιάρικη διάθεση κρατώντας το κουτί του θησαυρού. Η Λούση μαζί με τα παιδιά έτρεξαν να του το πάρουν για να δουν τι έχει μέσα…..

Έτσι ξεκίνησαν πολλά πολλά παιχνίδια. Τα παιδιά έψαχναν μαζί με τους γονείς τους τα πασχαλινά αυγά που είχε κρύψει ο «Λαγός του Πάσχα» σε όλη την πλατεία. Γέμιζαν τα καλαθάκια τους και τα έδιναν στον Πέπε και στη Λούση για να πάρουν τα δωράκια τους. Έτσι, πέρασαν ένα αλησμόνητο πρωινό περιμένοντας την Ανάσταση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ερέτριας υπό την αιγίδα του οποίου έγινε η εκδήλωση και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Βασίλειο Βελέντζα καθώς και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» κ. Α. Τσιριμώκο και τα στελέχη του Δήμου μου μας βοήθησαν».

Σημείωση: Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Ερέτριας στο facebook.

Αναγνώστηκε 486 φορές

Print Friendly, PDF & Email