Δευτέρα 18 Φεβρουάριου 2019

ΤΕΚΑΛ Α.Ε. Ενημερωτικό Σημείωμα για Ρύθμιση Κυκλοφορίας

 

ΤΕΚΑΛ Α.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Στα πλαίσια του εκτελούμενου έργου, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 15-01-15 θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος  επί του κεντρικού παραλιακού δρόμου Αμαρύνθου (Β. Κων/νου και Κων/νου Καραμανλή). Επισημαίνεται ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών, που θα διαρκέσουν 8 ημέρες, η κυκλοφορία των οχημάτων στον παραλιακό δρόμο υποχρεωτικώς θα διακοπεί. Η κίνηση των οχημάτων θα εκτραπεί μέσω δυο άλλων διαδρομών όπως απεικονίζονται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα και θα απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων καθ΄όλο το μήκος τους.

Συγκεκριμένα η κίνηση των  οχημάτων θα γίνεται δια μέσου των κάτωθι οδών :

Α.  Κατεύθυνση προς Αλιβέρι

Είσοδος από Βασιλίσσης Σοφίας  ακολούθως Παύλου Μελά, Εθνικής Αντιστάσεως και έξοδος στη 2ουσα Εθνική Οδό Χαλκίδας – Λεπούρων.

Β. Κατεύθυνση προς Χαλκίδα

Είσοδος από Εθνικής Αντιστάσεως, ακολούθως 25ης Μαρτίου, Πετρογιάννη, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Ρήγα Φεραίου και έξοδος στη 2ουσα Εθνική Οδό Χαλκίδας –Λεπούρων.

Η στάση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας για το χρονικό διάστημα των 8 ημερών, όπου η παραλιακή οδός Αμαρύνθου θα παραμείνει υποχρεωτικώς κλειστή, θα γίνεται επί των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ρήγα Φεραίου και συγκεκριμένα στο ίδιο ύψος με την υπάρχουσα θέση στάσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας     

ΤΕΚΑΛ Α.Ε.  Ενημερωτικό Σημείωμα για Ρύθμιση Κυκλοφορίας

Δείτε σε μεγέθυνση

Αναγνώστηκε 818 φορές

Print Friendly, PDF & Email