Τετάρτη 21 Μάρτιου 2018

Eρέτρια

Το φαγοπότι της Σαρδέλας στην Αμάρυνθο

Ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας με τη Δανάη Σωτηριάδου και τον Αντώνη Καραβά, από τον Πολιτιστικό, Περιβαλλοντικό & Οικολογικό Σύλλογο Αμαρύνθου.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6/8/13

Στο «φαγοπότι της Σαρδέλας» το… κυρίως πιάτο ήταν οι ψητές σαρδέλες αλλά το μενού περιλάμβανε κέφι, τραγούδι από το μουσικό συγκρότημα «Δραπέτες» και  χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση διοργάνωσε την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός και Οικολογικός Σύλλογος Αμαρύνθου, στο γραφικό λιμανάκι της Αμαρύνθου.

Υπαίθριες ψησταριές με τους εθελοντές ψήστες να μην προλαβαίνουν να ψήνουν σαρδέλες, τα μέλη του συλλόγου να μην προλαβαίνουν να προσφέρουν κρασί αλλά και τα τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί ακόμη και στην παραλία της Αμαρύνθου, συνέθεσαν το σκηνικό της τελευταίας νύχτας του Ιουλίου.

Ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας συνεχάρη ένα προς ένα τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσαν. Με την ευκαιρία όμως ζήτησε και συγγνώμη από τους κατοίκους που ίσως να έχουν ενοχληθεί από τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή της Αμαρύνθου για την αποπεράτωση του αποχετευτικού έργου. Υπογράμμισε όμως ότι είναι ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή.

Σημείωση: περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Ερέτριας στο facebook.

Λεζάντα: ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας με τη Δανάη Σωτηριάδου και τον Αντώνη Καραβά, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρύνθου.

Αναγνώστηκε 586 φορές

Print Friendly, PDF & Email