Δευτέρα 18 Φεβρουάριου 2019

Φιλανθρωπική γιορτή του Συλλόγου Αγάπης & Αλληλεγγύης

Ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αγάπης και Αλληλεγγύης κ. Κώστα Καλογιάννη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/8/13

Μία παραδοσιακή γιορτή για φιλανθρωπικό σκοπό, γεμάτη συγκινήσεις αλλά και την υπόσχεση ότι οι εθελοντές, ο ανθρωπιστικός «στρατός» του Συλλόγου Αγάπης και Αλληλεγγύης που δραστηριοποιείται στο Δήμο Ερέτριας θα συνεχίσει το πολυσχιδές έργο του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 στην Αμάρυνθο.

Τόπος συγκέντρωσης, το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Άνω Βάθεια, που έχτισε ιδίοις δαπάνοις ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης πριν από λίγα χρόνια. Χορός, τραγούδι, εδέσματα, κρασί, όλα προσφορά από εθελοντές περιείχε η ξεχωριστή αυτή βραδιά. Στην εκδήλωση ήταν παρών ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας με την οικογένειά του και σχεδόν όλα τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης του Δήμου Ερέτριας.

 

Ο πρόεδρος κ. Κώστας Καλογιάννης, αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Συλλόγου που προσφέρει 2.000 μερίδες φαγητό σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. «Παρέχουμε κάθε είδους βοήθεια στους ανήμπορους συμπολίτες μας χρηματική ή σε είδος  ρουχισμό, τρόφιμα, φάρμακα ακόμα και ιατρική περίθαλψη. Δημιουργήσαμε το «Σύλλογο Αγάπης και Αλληλεγγύης» κινούμενοι από ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο. Στη σημερινή σκληρή κοινωνία δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρειάζονται έμπρακτα τη βοήθειά μας και ακριβώς αυτό κάνουμε. Βοηθάμε τους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης μίλησε επίσης και με τα πιο θερμά λόγια για το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, καθώς

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα στην Άνω Βάθεια που ανέγειρε ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης.

όπως είπε χαρακτηριστικά βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και των συνανθρώπων μας που υφίστανται δοκιμασίες και ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματα του Συλλόγου.

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, εμφανώς συγκινημένος, είπε ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε ένα προς ένα τα μέλη του Συλλόγου, που με σθένος και περίσσευμα ψυχής φροντίζουν όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το πιο σημαντικό μία χείρα βοηθείας και μία αγκαλιά. «Όσα οικονομικά προβλήματα και αν αντιμετωπίζουμε, όσες περικοπές και να γίνουν, ένα μόνο χαρακτηριστικό  δεν θα απολέσει ποτέ ο Έλληνας, την ανθρωπιά του. Και εσείς όλα τα μέλη του Συλλόγου Αγάπης και Αλληλεγγύης, αποδεικνύετε καθημερινά, στον ύψιστο βαθμό, την σημασία της σπουδαίας αυτής λέξης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βελέντζας.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για το έργο του Συλλόγου.

Σημείωση: περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Ερέτριας στο facebook.

 

Αναγνώστηκε 930 φορές

Print Friendly, PDF & Email