Σαββάτο 20 Οκτώβριου 2018

Eρέτρια

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου προς τους επιτυχόντες

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ στους νέους και στις νέες του Δήμου Ερέτριας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ευχόμενη από καρδιάς σε όλους να ευοδωθούν τα όνειρα και οι προσδοκίες τους.

Ειδικότερα στο μήνυμά της, η Δήμαρχος σημειώνει: 

Ως εκπαιδευτικός, ως μητέρα,αλλά και ως δήμαρχος συγχαίρω τους μαθητές που με προσπάθεια ,προγραμματισμό και συστηματική μελέτη κατέκτησαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι μέσω των πανελληνίων εξετάσεων! Τέτοιους νέους έχει η πατρίδα μας και μπορούμε να ενατενίζουμε το μέλλον προσδοκώντας ένα καλύτερο αύριο!  Συγχαρητήρια αρμόζουν και στους γονείς γιατί στήριξαν και στηρίζουν τις επιλογές των παιδιών τους!  Όμως οφείλω να συγχαρώ και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για τον αγώνα της γνώσης και της ηθικής που δίνουν καθημερινά, οπλίζοντας με πνευματικά και ηθικά εφόδια τα παιδιά μας!

Τέλος, και οι μαθητές που δεν πέτυχαν το στόχο τους η απέτυχαν, δεν πρέπει να απογοητεύονται, γιατί χάνεται μια μάχη και όχι ο πόλεμος και γιατί όταν κλείνει μια πόρτα είναι βέβαιο ότι άλλες ,ίσως πιο ενδιαφέρουσες, ανοίγουν!! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Αναγνώστηκε 437 φορές

Print Friendly, PDF & Email