Δευτέρα 19 Φεβρουάριου 2018

Eρέτρια

O Γιώργος Τσαλίκης και οι Κings στο 29ο Καρναβάλι Αμαρύνθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/3/14

Τον «Καρνάβαλο της Κρίσης» τον κάψαμε  την Κυριακή το βράδυ 2 Μαρτίου 2014, στην Αμάρυνθο και δεν έμειναν ούτε καν οι στάχτες του από τη θλίψη που μας προκαλεί. Τον κάψαμε με τα ξεσηκωτικά  τραγούδια του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη και των Kings, αλλά και με το κέφι που σκόρπισαν οι χιλιάδες μασκαράδες που συμμετείχαν στο 29ο Καρναβάλι Αμαρύνθου.

Το σύνθημα για τη διασκέδαση δόθηκε στις 16.30 στην Αμάρυνθο, την παραθαλάσσια πόλη του Δήμου Ερέτριας.  Το γλέντι που ακολούθησε ξέφρενο. «Ο Καρνάβαλος της Κρίσης», «ο Απαισιότατος», «η Παραμυθοχώρα», «τα μίνιονς», «φάγαμε πακέτο», «οι Τρωικανοί θέλησαν να αρπάξουν την Ωραία Ελλάδα», «Σούπερ Μάριο», «Ζήτω το Κάτω Παρτάλι», «Κουνελάκια», «Πάμε Μουντιάλ  με την Εθνική Ελλάδος», «Αγροτουρισμός», «Γεύματα στη Ζούγκλα», «Δεν έχουμε μπύρα, έχουμε ήλιο», είναι ορισμένα από τα θέματα του 29ου Καρναβαλιού που διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα.

Τη σκυτάλη στη διασκέδαση πήραν ο Γιώργος Τσαλίκης και οι Kings. Για δύο ολόκληρες ώρες τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ξεσηκώνοντας τους χιλιάδες κόσμου, που είχαν πλημμυρίσει την Αμάρυνθο.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια που είπε μετά την συναυλία ο δημοφιλής τραγουδιστής, λέγοντας στους χιλιάδες κόσμου να έχουν πίστη στο Θεό και στις δυνάμεις τους και έτσι θα ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.

O δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, από την πλευρά του συνεχάρη όλους όσοι συνετέλεσαν στην διοργάνωση της φαντασμαγορικής εκδήλωσης, τους συλλόγους,  τους εθελοντές και τους κατοίκους της Αμαρύνθου οι οποίοι επί 29 χρόνια βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διοργάνωση του καρναβαλιού.

Η βραδιά έκλεισε με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου  και πυροτεχνήματα.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Δήμου Ερέτριας και του ΝΠΔΔ «ο Δαφνηφόρος Απόλλων».

 

Σημείωση: περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Ερέτριας στο facebook.

 

Αναγνώστηκε 785 φορές

Print Friendly, PDF & Email