Πέμπτη 21 Φεβρουάριου 2019

Τελετή απονομής του Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας διοργάνωσε την Πέμπτη, 17.03.2016 και ώρα 19:00,σ την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ερέτριας, στην Ερέτρια, τελετή απονομής βεβαιώσεων των 200 εκπαιδευόμενων που παρακολούθησαν το χρονικό διάστημα Μάιος-Ιούνιος 2015 τα 15 εκπαιδευτικά τμήματα που υλοποιήθηκαν στην Ερέτρια, την Αμάρυνθο και τη Γυμνού.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό η Δήμαρχος Ερέτριας κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ, η οποία αναφέρθηκε στη σημασία που επιτελούν τα προγράμματα διά βίου μάθησης και τα οφέλη που προσφέρουν στους πολίτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διενεργήθηκε σύντομη ενημέρωση από τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας για την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων το χρονικό διάστημα Μάιος- Ιούνιος  2015 και παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το χρονικό πλαίσιο Απρίλιος-Ιούνιος 2016. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή των βεβαιώσεων στους εκπαιδευόμενους από τη Δήμαρχο Ερέτριας και τους εκπαιδευτές. Μετά την απονομή των βεβαιώσεων διενεργήθηκε συζήτηση για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα (Απρίλιος-Ιούνιος 2016) και συμπληρώθηκαν νέες αιτήσεις από ενδιαφερόμενους.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους/ες τους/ις εκπαιδευόμενους/ες για την ενεργό παρουσία και συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων καθώς και τους/ις εκπαιδευτές/ριες για την αγαστή συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

 και τα στελέχη (εργαζόμενους) των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ερέτριας,

– τους/ις Διευθυντές/ριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό των κάτωθι εκπαιδευτικών μονάδων:

Γυμνάσιο Αμαρύνθου

Γυμνάσιο Γυμνού

1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας

2ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας

Λύκειο Αμαρύνθου

Λύκειο Ερέτριας

3ο Νηπιαγωγείο Ερέτριας

 

Τέλος, ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών (σύλλογοι, σωματεία, δίκτυα ενεργών πολιτών κ.λπ.) για τη συμβολή τους στην ενημέρωση των δημοτών και την ενεργό συμμετοχή τους στις διαδικασίες ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και επιτυχούς υλοποίησης και ολοκλήρωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 

Επ’ ευκαιρίας, θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ερέτριας το προσεχές χρονικό διάστημα. 

 

Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας

Ευάγγελος Ι. Χαϊνάς

Αναγνώστηκε 329 φορές

Print Friendly, PDF & Email