Δευτέρα 19 Φεβρουάριου 2018

Eρέτρια

Ο δήμαρχος Ερέτριας, ενόψει των εορτών, καλεί τους δημότες να ψωνίσουν από τα καταστήματα του Δήμου μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/12/11

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας κατά την καθημερινή επικοινωνία που έχει με τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, αφουγκράζεται  την έντονη ανησυχία τους για την οικονομική κρίση η οποία απειλεί με λουκέτο ακόμη περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Με στόχο την στήριξή τους, ο κ. Βελέντζας καλεί όλους τους δημότες – καταναλωτές, τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων να προμηθευτούν τα δώρα, τα τρόφιμα, τα ενδύματα και να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην Ερέτρια, στην Αμάρυνθο, στο Γυμνό, στην Καλλιθέα, στην Άνω Βάθεια και στη Σέττα.

«Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, μπορούμε να επιβιώσουμε στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Με το να προτιμήσουμε τα καταστήματα του δήμου μας για τις αγορές μας την περίοδο των εορτών, στηρίζουμε όχι μόνο τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες αλλά και φροντίζουμε παράλληλα να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας που αυτοί προσφέρουν.  Άλλωστε, εκατοντάδες καταστηματάρχες τις άγιες τούτες μέρες προσφέρουν  στους συλλόγους και στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ερέτριας τρόφιμα, ενδύματα και είδη πρώτης ανάγκης για να διατεθούν στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Η  παραγωγική – κοινωνική αλυσίδα του δήμου μας πρέπει να παραμείνει άρρηκτη και όπου εντοπίζουμε έναν αδύναμο κρίκο πρέπει να τον ενισχύουμε», επισημαίνει ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.

Αναγνώστηκε 972 φορές

Print Friendly, PDF & Email