Πέμπτη 18 Ιανουάριου 2018

Eρέτρια

Ο δήμαρχος Ερέτριας στη Λαμία για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/11/11

 Στη Συνάντηση Εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011, στη Λαμία για τη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής κ. Χρήστο Ραγιά.

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βελέντζας εξασφάλισε την προφορική δέσμευση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά ότι θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το έργο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων που θα υλοποιηθεί στον Άγιο Δημήτριο Αμαρύνθου και αναμένεται να κοστίσει περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Με τη δημιουργία του νέου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων αναμένεται να εξοικονομηθούν αφενός χρήματα καθώς θα μειωθούν τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων προς το ΧΥΤΑ Χαλκίδας και αφετέρου ώρες εργασίας των υπαλλήλων στην καθαριότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βαλέντζας κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της Συνάντησης Εργασίας της Περιφέρειας για το  ΠΕΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας, τόνισε την ανάγκη να απορροφηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα κονδύλια από το ΈΣΠΑ, που ολοκληρώνει σε λίγους μήνες τον κύκλο του, και κάλεσε τους δημάρχους να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στα νέα προγράμματα που θα υλοποιηθούν από το 1014 έως το 2020.

Αναγνώστηκε 958 φορές

Print Friendly, PDF & Email