Πέμπτη 18 Ιανουάριου 2018

Eρέτρια

Με ξεχωριστές εκδηλώσεις αποχαιρετούν κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου Ερέτριας το 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31/12/11

Τριήμερο διασκέδασης, επικοινωνίας, εκπλήξεων, γλυκισμάτων, αναμνήσεων για το 2011 που απέρχεται και ευχών για το 2012 που φθάνει, πέρασαν από τις 28 έως τις 30 Δεκεμβρίου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του δήμου Ερέτριας.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες φόρεσαν τον διακριτικό κόκκινο – άσπρο σκούφο του Άγιου Βασίλη και έκαναν το γύρο της πόλης και πολλές… ορθοπεταλιές στο Νησί των Ονείρων, σκορπώντας χαμόγελα και ανταλλάσοντας ευχές με τους περαστικούς. Μόλις επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης, την κεντρική πλατεία της Ερέτριας τους περίμενε μία έκπληξη, οι φίλοι του Άγιου Βασίλη μοίρασαν ζεστή σοκολάτα και ποπ κορν.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου την ποδηλατοδρομία, διαδέχθηκε η… χορωδία, όπου σε όλους του δρόμους της πόλης μας έψαλλε τα κάλαντα. Λιχουδιές, ροφήματα, δώρα από τον Άγιο Βασίλη και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, ζέσταναν το κρύο χειμωνιάτικο απόγευμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα  της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου οι μικροί δημότες συμμετείχαν σε διαδραστικό παραμύθι που εκτυλίχθηκε στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου και διασκέδασαν με τους γονείς τους ακούγοντας ζωντανή μουσική που περιλάμβανε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και έντεχνο τραγούδι.

Αναγνώστηκε 976 φορές

Print Friendly, PDF & Email