Δευτέρα 18 Φεβρουάριου 2019

Συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Ερέτριας με τον γ.γ Εμπορίου για την τροποποίηση του νόμου περί μη λειτουργίας την Κυριακή της λαϊκής αγοράς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/1/12

Το επίμαχο θέμα της λαϊκής αγοράς στην Ερέτρια θα θέσει ο δήμος Ερέτριας στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Ραγιάς, Βασίλειος Πετράκης και Κωνσταντίνος Γαρέφαλος θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου, τον  Γενικό Γραμματέα Εμπορίου κ. Στέφανο Κομνηνό προκειμένου να ζητήσουν τροποποίηση του νόμου που ορίζει ότι η λαϊκή αγορά δεν μπορεί να διεξάγεται Κυριακή. Οι αντιδήμαρχοι αναμένεται να τονίσουν την ανάγκη να υπάρξει εξαίρεση από το νόμο για το δήμο Ερέτριας, δεδομένου ότι είναι τουριστική περιοχή.

Η εν’ λόγω συνάντηση γίνεται έπειτα από πρωτοβουλία του δήμαρχου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, ο οποίος έχει δεσμευτεί στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα κάνει ότι είναι νομίμως δυνατό για να δημιουργηθεί Κυριακάτικη αγορά στην Ερέτρια, σύμφωνα πάντα και με την επιθυμία του εμπορικού συλλόγου.

Τους αντιδημάρχους θα συνοδεύσουν στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερέτριας κ. Αθανάσιος Τσολάκος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερέτριας κ. Αναστάσιος Βαλκάνος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών  Χαλκίδας κ. Σταύρος Κοντάρας και ο πρόεδρος του Σωματείου Πωλητών Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών κ. Άγγελος Μπαράκος.

Αναγνώστηκε 760 φορές

Print Friendly, PDF & Email